tiistai 27. elokuuta 2019

Loppukesän viimeiset lämmöt

Elokuu lähenee loppuaan ja tuntuu, että kesä loppuu myös pian! Syyskuun miellän yleensä alkusyksyksi - luontokin jo alkaa näyttää ruskan ensimerkkejä ja viilenevät illat ja aamut tuntuvat mukavan raikkailta.

Mun raskausvatsa on yhä niin kompakti, että me kyettiin melomaan. Otettiin kaksikkokajakki matkaan ja hurautettiin Nuuksion maisemiin. Haluttiin nauttia ilta-auringosta ja hiljaisuudesta, sekä syödä myös meidän esivalmistelema "romanttinen" illallinen jossain matkan varrella.


Sattuipa olemaan lauantai-ilta, ja järvellä melskaavat nuoret eivät ainakaan parantaneet kokemusta, mutta nuorten lähdettyä hiljaisuus laski ja me melottiin järven päähän ja takaisin.


Järvellä ei onneksi ollut hyttysiä lainkaan! Rannalla niitä vilisi ihan tarpeeksi, joten ajateltiin, että syödään siinä järvellä niin saadaan olla rauhassa inisijöiltä. Istuskeltiin sitten ihan rauhassa kajakissa, nautiskeltiin tästä näkymästä ja syötiin illallista.

Sen jälkeen oli mukava ajaa takaisin kaupunkiin. Nuuksio on yllättävän lähellä jopa Helsingistä katsoen. Turuntietä pitkin vain ja reilu puolisen tuntia kesti matka suuntaansa. Täytyy mennä uudestaan nyt lähipäivinä, kun vielä näyttää kesä antavan viimeisiä lämpimiä päiviä! Lisäksi täytyy nauttia ulkoilusta ja retkeilystä niin kauan kuin vatsani on siedettävän kokoinen. Onneksi näin vielä toistaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kommenttisi tähän