tiistai 6. elokuuta 2019

Blogin sisältö


Tässä se nyt vihdoin on! Muiden blogien inspiroimana aloitan blogin meidän Kolmen Kielen Perheestä.

Blogi tulee sisältämään tarinoita uuden kolmikielisen perheen arjesta niin raskaudesta lähtien lapsen ensimmäisiin vuosiin. Perhettä pyörittää suomenkielinen 28v emäntä ja sivujuonessa mukana hieman vanhempi saksalainen isäntä (kutsutaan vain yksinkertaisesti nimellä mies tai mieheke). Jottei homma menisi aivan tylsäksi, puhumme arkikielenä yhdessä englantia.

Majapaikkaa pidämme Suomen kapitolin pyörteissä, Helsingissä ihanan keskuspuiston laidalla. Ammatillisesti ollaan tosi mielikuvituksettomia päivätyöläisiä, mutta pääasia että työ tuo ruoan pöytään ja etanolia auton tankkiin!

Olen entinen bloggaaja ja koiraharrastaja, jonka sydäntä valloittaa myös hevosharrastus, kuntosali, valokuvaus ja ruoanlaitto. Nämä harrastukset saavat pienen lisänsä tämän blogin sisällössä. Tämä blogi keskittyy kuitenkin pääasiassa meidän uuden perheen arjen saloihin. Toivon inspiroivani ja tuovan tietoa sekä kokemuksia niin raskaana oleville, perheestä haaveileville sekä etenkin monikielisille perheille! Liittykää lukijoiden joukkoon, ja liityn myös sinun blogisi lukijaksi.

Joan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kommenttisi tähän